Smilkalai, kurie padės sukurti kalėdinę nuotaiką

  • Kvapai turi didžiulę galią tiek kuriant, tiek atgaivinant širdžiai mielus Kalėdų prisiminimus. Daugelis nė už ką nemainytų gyvos kalėdinės eglutės į praktiškesnį plastikinį pakaitalą būtent dėl miško kvapo, kuris akimirksniu atgaivina visą puokštę vaikystės prisiminimų. Panašų poveikį gali turėti mandarinų ar bandelių su cinamonu aromatas. Smilkalai taip pat puikiai tinka kuriant kalėdinę nuotaiką namuose. Laukiant švenčių rinkitės smilkalus, kurių aromatas pažadina širdžiai brangius prisiminimus. Savo ruožtu, prieškalėdiniu laikotarpiu uždegdami išskirtinio kvapo smilkalų lazdelę suteiksite tam aromatui ypatingą asociaciją.

    Natūralūs smilkalai su tradiciniais kalėdinių kepinių prieskoniais
    Gvazdikėliai, cinamonas, kardamonas ir kiti prieskoniai iš tolimųjų rytų ilgą laiką buvo prabangos prekė, todėl naudoti tik ypatingomis progomis. Kaip tik dėl šios aplinkybės kalėdiniai kepiniai dosniai gardinti tokiais ypatingais prieskoniais kaip gvazdikėliai, kardamonas ar cinamonas. Nenuostabu, kad tik pašovus į orkaitę skardą su meduoliais, namus užlieja saldus švenčių laukimo jausmas. Jei stinga laiko, noro ar įkvėpimo suktis virtuvėje šių aromatų puokštę galite paskleisti ir neminkant sausainių tešlos. Tobulas pasirinkimas kuriant jaukią atmosferą namuose – cinamono bei vanilės aromato smilkalai. Tolimame Butane pagaminti natūralūs smilkalai paskleis visą pažįstamų „kalėdinių“ prieskonių aromato puokštę, nes jų sudėtyje yra gvazdikėlių, kardamono, cinamono, šafrano bei įvairių aromatinių žolelių. Belieka išsirinkti, kuris iš šių prieskonių jums mieliausias širdžiai.

    Spygliuočių aromato smilkalai

    Vargu ar atsiras daug prieštaraujančių, jog svarbiausias gyvos eglutės privalumas yra jos kvapas. Išties, sodraus miško kvapo nei atkurs, nei pakeis jokie dirbtiniai aromatai. Natūralūs smilkalai su dominuojančiu kadagio kvapu taip pat vargu ar pakeis gyvos žaliaskarės aromatą, tačiau gali tapti puikia alternatyva, jei dėl kokių nors priežasčių šiais metais nepuošite kalėdinės eglutės. Ne mažiau svarbu tai, kad rankomis gaminti nepalietiški smilkalai su kadagiu padės sukurti tyrą ir energetiškai švarią erdvę.

    Miros ir frankincense aromato smilkalai

    Auksas, mira ir ladanas buvo trys brangiausios dovanos, kurias trys išminčiai įteikė kūdikėliui Jėzui. Miros ar frankincense aromato smilkalų lazdelė leis jums pasinerti į slėpiningą Kalėdų laukimo nuotaiką. Advento laikotarpis ir Kalėdos yra geriausias metas atrasti šiuos sakralius aromatus ir patirti jų sielą apvalančią galią.

    Meditacijai skirti smilkalai
    Advento laikotarpis skirtas susikaupimui ir sielos apvalymui prieš atsiveriant Kalėdų stebuklui. Meditacija ir malda yra laiko patikrintos priemonės, siekiant minties ir jausmų skaidrumo. Išnaudokite advento laikotarpį gilesniam panirimui į savo vidinį pasaulį ir sielos apvalymui nuo neigiamų minčių bei jausmų. Gilesnę meditacinę būseną padės pasiekti specialiai tam tikslui sukurti smilkalai
    Vis tik pati svarbiausia taisyklė renkantis smilkalus kalėdiniu laikotarpiu – pasikliauti savo širdimi. Skyrę laiko įsiklausymui į save, pajausite kuris smilkalų aromatas bus geriausias pagalbininkas atsiveriant sielą kalėdiniam džiaugsmui.  Visas smilkalų pasirinkimas čia>>>