Nag Champa smilkalai

  • Nag Champa ypatybės

    Nag Champa smilkalai pagaminti iš įvairių egzotiškų ir itin retų sudedamųjų dalių, tarp kurių pagrindine nata laikoma Champa gėlė, Indijoje turinti ypatingą sakralinę reikšmę. Smilkaluose taip pat gausu Masalos (susmulkintų aromatinių augalų dalelių) ir išskirtinių prieskonių bei sakų derinių, suteikiančių dar intensyvesnius kvapus. Dėka sudėtyje esančių eterinių aliejų, vyksta lėtas ir malonus smilkimas, apgaubiantis visą erdvę nepakartojamais pojūčiais. Šių smilkalų asortimentas itin platus, juos galima rinktis ne tik pagal gamintojus, bet ir spalvas, mat, nuo ingridientų sudėties priklauso ar smilkalai bus šviesūs, smėliniai, o gal tamsiai rudi.

    Nag Champa smilkalų įvairovė

    Kadangi šie smilkalai laikomi vienais populiariausių pasaulyje, galima pasidžiaugti ir jų rūšių įvairove, kad kiekvienas rastų sau artimiausius. Geriausiai žinomi “Goloka”, “Golden”, “Satya Sai Baba” ir “Tibetan” Nag Champa smilkalai, kurių spalvos vyrauja nuo šviesių iki tamsių žemiškų atspalvių. Visos šios ir dar daugelis kitų Nag Champa rūšių - pagaminti rankomis, tad kiekviena lazdelė yra kurta su gerais ketinimais bei meile. “Goloka”, “Golden”, “Satya Sai Baba” ir “Tibetan” Nag Champa smilkalų lazdelės skiriasi ne tik savo dydžiu, sudėtimi, spalvomis bet ir jų įpakavimu bei svoriu. Standartinė dėžutė sveria iki 15 g, o viduje gali būti nuo 10 iki 15 smilkalų lazdelių, kurių vienos smilkimo trukmė siekia iki 40 minučių.

    Kodėl verta rinktis Nag Champa smilkalus?

    Tai klausimas, į kurį būtina atsakyti visiems, vis dar nesirįžtantiems avantiūrai išmėginti naujus smilkalų aromatus. Taigi, pateikiame keletą priežasčių, dėl kurių šie smilkalai jau ne vienerius metus laikomi populiariausiais:

    • Pirmiausiai dėl to, kad tai yra bene natūraliausi rankomis pagaminti smilkalai, kurių sudėtyje tik geriausiai atrinktos aromatinės žolelės ir eteriniai aliejai. Visa tai indiškiems smilkalamas suteikia didelį pranašumą ne tik dėl savo poveikio, bet ir ekologiškumo.
    • Puikiai tinkantys aromaterapijai. Jau gilioje senovėje buvo taikomi aromaterapijos gydymo metodai. Anuometiniai šamanai puikiai žinojo ne tik smilkymo metu susidariusių dūmų, bet ir kvapų poveikį žmogaus kūnui bei sielai. Aromaterapijos pagalba galima sumažinti galvos skausmą, nerimą, harmonizuoti bei atpalaiduoti savo mintis, kur vėlesniame rezultate jaučiamės žvalesni, pailsėję ir labiau atsipalaidavę.
    • Meditacijai ir jogai. Visi puikiai žino, koks svarbus asmeninis nusiteikimas prieš užsiimant šiomis praktikomis, tad būtent Nag Champa smilkalai padeda išvalyti patalpos energiją, suteikia daugiau pozityvumo bei harmonijos mintims, atpalaiduoja kūną ir sukurią puikią terpę greičiau pasiekti teigiamus meditacinius bei jogos potyrius.
    • Sielos kelionėms. Smilkymas, tai vienas iš būdų padedančių tinkamai nusiteikti žmonėms praktikuojantiems sąmoningą sapnavimą ar keliones į astralą. Šamanams ir druidams tai buvo bene pagrindinė šių “sąmoningų išėjimų” ritualo dalis, kuri vis dar propaguojama ir šiandien.
    • Energetiniam išsivalymui. Energetiškai išvalyti galima viską, tačiau dažniausiai energetinės šluotos prireikia namams, darbo patalpoms ar tiesiog mums patiems. Tai puiki priemonė norintiems išvalyti ir harmonizuoti kambarius, biuro patalpas, šokių ar kitų užsiėmimų sales bei vietas, kur priimami ir išlydimi žmonės.
    • Kūno ir dvasios harmonijos bei balanso palaikymui. Nag Champa smilkalai - puikus būdas sustoti visiems skubantiems. Skirdami vos keletą minučių smilkymui ir pabuvimui su pačiu savimi, nė nepajusite, kaip tampsite sąmoningesni, linksmesni ir kur kas geriau tvarkysitės su kasdienybėje kylančiais iššūkiais.


    Kada geriausiai smilkinti Nag Champa?

    Nag Champa smilkinimo metas ir dažnumas priklauso nuo jūsų pačių. Jeigu jaučiatės nuolatos pavargę, išsekę, prislėgti ir norite pasikrauti energijos bei atsipalaiduoti - vienos lazdelės per dieną tikrai pakanka. Smilkydami ryte, puikiai nuteiksite save naujai dienai, tad jausitės ne tik žvalesni, bet ir kur kas laimingesni. Svarbiausia nepamiršti ritualo metu apgaubti save pozityviomis mintimis. Nag Champa smilkymas dienos metu - tai puikus būdas trumpam sustoti ir atsikvėpti tarp dienos darbų ar svarbių susitikimų, kur reikalingas nurimęs ir aiškus protas. Taip pat puiki alternatyva smilkinti vakarais, kai jau visi dienos darbai lieka užmaršty ir pagaliau galite atsipalaiduoti bei apgalvoti nutikusius įvykius. Nepamirškime ir svarbiausio, šiuos smilkalus rekomenduojama uždegti energetiniam namų ar kitos norimos patalpos išvalymui, vidinei harmonijai palaikyti bei apsivalant prieš (ar po) žmonių apsilankymą.

    Žmonės Nag Champa smilkalus renkasi ne vien dėl pozityviųjų savybių, bet ir siekdami pabudinti savo sielą. Smilkant lazdeles tarsi sukuriama sakrali aplinka tiesiog ten, kur esate, o tai tampa puikia terpe grįžti į save bei susijungti su visata. Lėtai smilkstanti lazdelė suteikia pakankamai laiko, kad spėtumėte pagaudyti savo mintis ir pamedituoti tyloje bei ramybėje.

    Visą Nag Champa smilkalų pasirinkimą rasite čia>>>