6 priežastys kodėl verta smilkyti baltąjį šalaviją ir patarimai kaip tai daryti

  • Šalavijo smilkymo tradicijos šaknys siekia Amerikos vietinių gyventojų tradicijas. Atskiros indėnų gentys baltąjį šalaviją naudojo dvasiniuose ritualuose bei apeigose, skirtose gydymui bei energetiniam išvalymui. Norime papasakoti, kodėl verta išbandyti šalavijo smilkymo teikiamą naudą savo namuose.

    1. Baltasis šalavijas turi dezinfekcinių savybių. Smilkstančio šalavijo dūmai efektyviai naikina bakterijas, virusus, o taip pat atbaido vabzdžius. Verta pabandyti pasmilkyti baltojo šalavijo patalpose, kuriose būna daug žmonių arba namuose šaltojo sezono metu.

    2. Pasitelkę baltąjį šalaviją galėsite išvalyti daiktų bei patalpų energetinį lauką. Įsikėlėte į butą sename name ir baiminatės, kad ankstesnių gyventojų paliktas neigiamos energijos šleifas trukdys kurti savo šiltus ir jaukius namus? O gal sendaikčių turguje nusižiūrėjote dailią komodą, tačiau nerimaujate, kad per ilgą laiką jos stalčiuose bus prikaupta ne tik dulkių, bet ir blogos energijos? Nukreipkite smilkstančius šalavijo dūmus link daikto ar erdvės, kurios energetinį lauką norite išvalyti ir drąsiai kurkite naują pradžią.

    3. Baltojo šalavijo smilkymas naudojamas daugelio dvasinių praktinių metu. Jo skleidžiamas aromatas suaktyvina jusles ir leidžia lengviau susitelkti į dvasinius ritualus, atveriančius intuicijos pasaulį. Kai kuriuose šalavijo rūšyse randama tujono medžiagos, kuri būdinga ir kitiems augalams plačiai naudotiems senųjų dvasinių praktikų metu.

    4. Baltasis šalavijas suteikia galimybę išsivaduoti nuo neigiamos energijos. Pasitelkite šiuos smilkalus kuomet ieškote kaip sau padėti po nesėkmingos dienos, slegiančio patirties ar netekties. Meditacijos bei kitų dvasinių praktikų apvalantį poveikį galite dar labiau sustiprinti pasmilkydami baltojo šalavijo.

    5. Smilkalų naudojimas padeda suvaldyti stresą ir teigiamai veikia nuotaiką. Šie du pozityvūs aspektai yra tampriai susiję, nes vargu ar daug žmonių sugebą būti įsitempę ir tuo pačiu metu spinduliuoti gera nuotaiką. Yra mokslinių tyrimų, patvirtinančių, kad kai kurių šalavijo rūšių komponentai veikia smegenų centrus, atsakingus už nuotaiką.

    6. Smilkomi baltieji šalavijai skleidžia malonų aromatą. Tai gali būti jums asmeniškai pati svarbiausia šalavijo savybė.

    Kaip smilkyti baltąjį šalaviją?

    Jums reiks trijų daiktų: baltojo šalavijo, kriauklės ir ugnies šaltinio. Šalavijo ryšulėlį laikykite už kotelio žemyn lapeliais ir palaikykite virš ugnies, kol lapai ims degti atvira liepsna. Tuomet užpūskite ugnį, kad ryšulėlis tik smilktų. Perlų ar kita kriauklė jums pasitarnaus pelenų nubėrimui bei norint smilkstantį ryšelį padėti.

    Jei siekiate apvalyti nuo blogos energetikos save ar kitą žmogų, reikia laikyti smilkstantį baltojo šalavijo ryšulėlį netoliese ir su kita ranka kreipti dūmus asmens pusėn. Geriausia pradėti nuo galvos ir pamažėle leistis žemyn.

    Norėdami nuo neigiamos energijos apvalyti patalpą, su smilkstančiu ryšulėliu lėtai eikite palei sienas. Svarbu didesnį dėmesį skirti kambario kampams, todėl ties kampais stabtelėkite ir rankos mostu kreipkite dūmų srautą į jų pusę.

    Bloga daiktų energija išvaloma tokiu pat principu – reikia link daikto ranka nukreipti smilkstančio baltojo šalavijo dūmus.

    Įsigyti šalaviją galite čia>>>