9 smilkalai saugantys nuo neigiamos energijos

  • Rudens vėsa ir darganos verčia suptis į šiltesnius megztinius ir daugiau laiko praleisti patalpose. Pasitaiko, kad ilgesnį laiką praleidžiant kambaryje kyla slogučio jausmas, subjūra nuotaika ar apima nerimas. Neskubėkite kaltinti nevykusio apšvietimo ar netinkamo sienų atspalvio. Įdėmiai įsiklausykite į savo intuiciją, nes gali būti, kad jus trikdo patalpoje užsilikusios neigiamos energijos vibracijos. Kivirčai, išdavystės bei nusivylimai palieka savo pėdsakus erdvėje. Kartais galite jausti neigiamos energijos šleifą net nežinodami apie konkrečioje patalpoje nutikusios įvykius. Jei jaučiate diskomfortą būdami konkrečioje patalpoje, verta išbandyti priemones atkuriančias harmoningus energijos srautus. Viena paprasčiausių priemonių – tinkamai parinkti smilkalai. Išbandykite vieną ar keletą iš devynių smilkalų, saugančių nuo neigiamos energijos.

    1. Baltasis šalavijas
    Tai viena efektyviausių priemonių, kuria galima apsisaugoti nuo neigiamų vibracijų bei išvalyti savo erdvę. Baltojo šalavijo ryšulėliu apsmilkyti galite tiek atskirus daiktus, tiek patalpas. Kylantis dūmas sudarys patikimą apsaugą nuo energetinių pėdsakų, kurių nenorite jausti savo namuose. Šalavijo kvapas apvalo ne tik erdvę, tačiau ir sielą, todėl šio aromato smilkalus uždekite po įtemptos dienos, slogios patirties ar stipraus nusivylimo. Stipriausią apvalantį efektą pasieksite smilkydami džiovinto baltojo šalavijo ryšulėlį, tačiau verta išbandyti ir šio aromato smilkalus.
     

    2. Palo Santo
    Ypatingas šventojo medžio galias pažino dar Actekai ir kitos Pietų Amerikos vietos gyventojų gentys. Šamanai Palo Santo lazdeles smilkydavo per religines apeigas, skirtas gydymui ir energetinio balanso atkūrimui. Per apvalymo ritualus smilkytos Palo Santo lazdelės suteikia labai stiprią energetinę apsaugą. Kaip ir baltojo šalavijo atveju, smilkykite lazdeles, kai jaučiate, kad reikalinga išties stipri ir patikima priemonė. Šviesiosios energijos vibracijas sustiprinsite ir smilkydami Palo Santo aromato smilkalus.

    3. Sandalmedžio smilkalai
    Meditacijos metu smilkstanti sandalmedžio smilkalų lazdelė suteiks erdvei sakralumo. Sandalmedis nuo seno pasitelkiamas, siekiant išvaryti demonus bei sutelkti gerąsias dvasias. Šie smilkalai tikrai pravers, kuomet sutrinka energetiniai srautai gerklės, Vishuddha čakroje, per kurią skleidžiasi žmogaus talentas ir kūrybinė energija. Stipriausią apsaugą įgysite pasinėrę į gilią meditacinę nuotaiką, patalpoje, kurios energetiką harmonizuoja natūralūs sandalmedžio smilkalai.

    4. Pačiulių smilkalai
    Pačiuliai turi atstatančios esencijos, kurios sustiprina dvasinį darbą. Dėl savo atkuriamosios galios šie augalai pasitelkiami gydant sudaužytą širdį bei norint nuraminti širdgėlą žlugus viltims. Natūralūs pačiulių aromato smilkalai sustiprins apsaugą bei blokuos neigiamas vibracijas, taip sukurdami palankią erdvę skleistis meilei ir tikėjimui.

    5. Drakono kraujo smilkalai
    Drakono kraujo (Dragon's Blood) dervos kvapo smilkalai gali būti naudojami, kai jaučiamas poreikis apsivalyti bei blokuoti neigiamas mintis ar energetines vibracijas. Jie veikia sustiprindami pozityvios bei harmoningos energijos poveikį. Uždekite Dragon's Blood smilkalų lazdelę, kuomet norisi namams suteikti išskirtinio saugumo jausmo.

    6. Kadagio smilkalai
    Visžalis kadagys daugelyje kultūrų laikytas šventu. Ne veltui, mūsų kraštuose kadagio šakelė naudojama, kaip verba. Uždegti kadagio smilkalų patariama, kai norisi namuose sukurti jaukią ir saugią atmosferą. Besisklaidantis natūralių tibetietiškų kadagio smilkalų dūmas paskleis sakralias vibracijas ir harmonizuos energetinį lauką.

    7. Miros aromato smilkalai
    Dėl savo išskirtinio aromato bei mistinės galios miros smilkalai jau daugiau nei 2000 metų naudojami religinėse apeigose. Tikima, kad kambaryje pasklidęs miros smilkalų kvapas sustiprina maldas bei užkalbėjimus, kuriais siekiama apsivalymo, dvasinės apsaugos bei sielos sveikatos. Uždekite šių smilkalų lazdelę, kai jaučiate, kad reikia pastiprinimo jūsų dvasinėse praktikose.

    8. Frankincense smilkalai
    Frankincense, dar vadinamo ladanu, aromatas veikia apvalančiai ir detoksikuojančiai. Salsvas kvapas sugeria neigiamą energiją, todėl yra nepakeičiamas religinių apeigų bei dvasinių praktikų metu. Uždekite Frankincense smilkalų lazdelę po sunkios dienos ir sukurkite namie sakralią atmosferą, kurioje greitai pasimirš nerimas ir įtampa.

    9. Nag champa aromato smilkalai
    Nag champa smilkalų aromatas namuose sukurs ramią ir tyrą atmosferą, kurioje pasikrausite kūrybinės energijos ir gyvenimo džiaugsmo. Besikleidžianti vidinė harmonija ir palaimos jausmas suteiks visų stipriausią apsaugą jūsų namams.

    Smilkalus išsirinkite čia>>>