Kalėdinių palinkėjimų galią sustiprins smilkalai

  • Kalėdų laukimas bus ramus ir džiugus, jei galvosite ne apie dovanas, kurių dar nenupirkote, o apie žmones, kuriems linkite visa ko geriausio. Dar prieš įžiebiant kalėdines eglutes, skirkite laiko susikaupimui ir pajautimui ko norėtumėte palinkėti kiekvienam jums brangiam žmogui. Ranka sveikinimo atvirutėje parašytas linkėjimas turi kur kas stipresnį energetinį užtaisą, nei SMS žinutė, e-laiškas ar kita elektroninė sveikinimo forma. Jūsų linkėjimas turės dar daugiau potencijos išsipildyti, jei jį sustiprinsite pridėdami kruopščiai parinktų smilkalų dėžutę.

    Skirtingi smilkalai turi ne tik autentišką aromatą, tačiau ir skirtingą mistinę bei simbolinę reikšmę. Rūpestingai parinkti smilkalai gali tapti vertinga dovana, kuri padės išsipildyti jūsų nuoširdiems linkėjimams. Susipažinkite, kurie smilkalai sustiprins konkrečius, dažniausiai pasitaikančius linkėjimus brangiems žmonėms.

    Sveikatos
    Sveikatos palinkėjimas yra bene pats populiariausias, nes ji svarbi kiekvienam. Vis tik sunku rekomenduoti vieną konkretų smilkalų rūšį, kuri tiktų linkint sveikatos. Juolab, ne paslaptis, kad kūno ligos dažnai yra ligotos sielos veidrodis. „Spiritual Healing“ smilkalai apjungia daugelį sudedamųjų dalių, kurie padės gydyti sielos žaizdas. Jei nežinote, su kokiais konkrečiais dvasiniais iššūkiais ar fiziniais negalavimais susiduria žmogus, tikrai neapsiriksite padovanoję visą Čakras subalansuojančių smilkalų rinkinį. Šie smilkalai puikiai tiks, kaip profilaktinė priemonė siekiant išvengti energetinių blokų, galinčių sąlygoti ir fizinio kūno nusilpimą.

    Meilės
    Meilės reikia kiekvienam, todėl jos linkime kiekvienam savo artimam žmogui. Kedro aromatas padeda pritraukti meilę, todėl bus puiki dovana žmogui, kuris ieško antrosios pusės. Kalbant apie meilę, negalima pamiršti ir rožės aromato smilkalų, kurie sustiprins gebėjimą tiek puoselėti meilę kitam, tiek pačiam priimti. Sandalmedžio smilkalų dovanokite savo širdies damai ar riteriui. Muskuso aromato smilkalai tobulai tinka romantiškai atmosferai kurti, nes pasižymi afrodiziakinėmis savybėmis.

    Pinigų
    Galbūt pinigų palinkėjimas skamba kiek tiesmukai, tačiau vis tiek aktualus ir kaip tik todėl dosniai dalinamas visų švenčių progomis. Nuo seno tikima, kad žemiškas pačiulių aromatas pritraukia pinigus. Šio kvapo smilkalų dėžutė gali tapti simboline meškere, kuri padės prisivilioti turtus į namus.

    Stiprybės atsilaikant prieš neigiamą energetiką
    Jei jūsų artimam žmogui pastaruoju metu tenka susidurti su rimtais iššūkiai, tikriausiai norėtumėte jam palinkėti išminties apsisaugant nuo klastingų žmonių bei stiprybės atsilaikant prieš neigiamai veikiančią energetiką. Tokius linkėjimus užtikrintai sustiprins baltojo šalavijo ryšelis arba Palo Santo lazdelės, o taip pat šių aromatų smilkalai. Abu augalus Amerikos gyventojų gentys naudodavo apsivalymo apeigose. Smilkant tiek baltąjį šalaviją, tiek Palo Santo išvalomas energetinis laukas, taip atstatant harmoniją.

    Drąsos įgyvendinti svajones
    Pastebėję, kad šeimos nariui ar bičiuliui vis pristinga drąsos žengti pirmą žingsnį link svajonės išsipildymo, savo padrąsinimą bei palaikymą sustiprinkite frankincense kvapo smilkalais. Šis sakralus aromatas blokuoja neigiamas vibracijas, taip sukurdamas palankią terpę išgirsti savo tikruosius troškimus bei įkvepia pasitikėjimo savo jėgomis siekiant jų įgyvendinimo. Drąsos jausmą įkvepia taip pat drakono kraujo (Dragon's Blood) dervos kvapo smilkalų aromatas.

    Įveikti nerimą ir atrasti sielos ramybę
    Dažnas šiuolaikinis žmogus kenčia nuo nerimo, kurį kelia spartus gyvenimo tempas bei niekada nesibaigiančių darbų virtinės. Jei matote, kad jūsų artimam reikalinga pagalba įveikiant nerimą, skirkite laiko nuoširdžiam pokalbiui, kurį lydėtų švelnus jazminų aromatas. Šio kvapo smilkalai veikia raminančiai, padeda atsiriboti nuo neramių minčių bei atpalaiduoja nuo streso sutrauktus raumenis. Atpalaiduojančiu poveikiu taip pat pasižymi levandų aromato smilkalai.

    Sutelkti dėmesį į svarbiausius dalykus
    Tikriausiai nemažai tėvų savo studijuojantiems vaikams norėtų palinkėti siekti geriausių rezultatų, sutelkiant dėmesį į svarbiausius dalykus. Žinoma, susikoncentravimas į tai, kas išties vertinga, svarbu ne tik besimokantiems, tačiau ir visiems siekiantiems geriausių rezultatų kūryboje ar darbe. Citrinžolės aromato smilkalai puikiai paantrins tokiam linkėjimui, nes jie žadina protines galias bei padeda susitelkti. Nag Champa kvapo smilkalai padės sutelkti dėmesį ne tik mokantis ar dirbant protinį darbą, tačiau ir siekiant geriau sutelkti dėmesį meditacijos metu.

    Sklandžios pradžios dvasinio tobulėjimo kelyje
    Jei norite sustiprinti artimo žmogaus nusiteikimą pradėti lankyti jogos užsiėmimus ir išbandyti meditavimą, palinkėkite jam sėkmės dvasinio tobulėjimo kelyje padovanodami smilkalų. Natūralūs rankų darbo smilkalai „Yoga“ sukurti būtent jogos užsiėmimams. Mokantis meditacijos metu atsipalaiduoti bei sutelkti dėmesį tikrai pravers „Medition“ smilkalai.

    Dėmesingai parinkti smilkalai gali tapti ir puikia kalėdine dovana brangiausiems žmonėms, kuri padės skleistis jūsų palinkėjimams visus ateinančius metus. Be to, smilkalų dėžutė yra puikus pasirinkimas, kaip nedidelė dovanėlė, kurią paprasta išsiųsti drauge su kalėdiniu atviruku. Smilkalus išsirinkite čia>>>